Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Μια απάντηση στους διαφόρους Φριτς

Μια απάντηση μόνο χρειάζεται να δώσουμε στους "πολιτισμένους" Ούνους της Γερμανίας, για όλους τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που έκαναν σε βάρος των Ελλήνων:

"Εμείς οι Έλληνες δεν αιματοκυλίσαμε δύο φορές ολόκληρο τον κόσμο, όπως κάνατε εσείς κατά τον 20ό αιώνα. Εσείς και όχι εμείς, σκοτώσατε χιλιάδες αμάχους και γυναικόπεδα, πυρπολήσατε ολόκληρα χωριά σαν τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, την Κάνδανο και εκατοντάδες άλλους οικισμούς, μόνο και μόνο γιατί Έλληνες πατριώτες τόλμησαν να αντισταθούν σε βάρβαρους επιδρομείς. Χιλιάδες από εμάς έχασαν τη ζωή τους από την πείνα κατά τον χειμώνα του 1941-42 γιατί τους στερείσατε τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους. Υπακούατε τότε τυφλά σαν ανεγκέφαλοι που είσθε, σε ένα σχιζοφρενή δικτάτορα. Οι δικοί σας πατεράδες και παπούδες, έχτισαν τα Νταχάου και τα Άουσβιτς εξολοθρεύοντας 6.000.000 Εβραίους, ακούγοντας συγρόνως κονσέρτα του Μότσαρτ. Μπορεί να είμαστε όπως μας κατηγορείτε, αλλά στυγεροί δολοφόνοι γυναικοπαίδων δεν γίναμε ποτέ και είμαστε υπερήφανοι για τους αρχαίους μας προγόνους πού όταν έχτιζαν Παρθενώνες, εσείς σε ημιάγρια κατάσταση ξεκινούσατε από τις στέπες της Ασίας.....!"

1 σχόλιο:

Dr Jekyll είπε...

"Δεν σας δίνουμε τον Παρθενώνα για το Άουσβιτς", αυτήν είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε στους Γερμανούς. Κατά τα λοιπά όμως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι φταίμε κι εμείς που με τη συμπεριφορά μας στα οικονομικά, δώσαμε το δικαίωμα στους ξένους να μας σχολιάζουν......

Powered By Blogger

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Ένας φτωχός και μόνος Γερόλυκος
Locations of visitors to this page